No mutta hupsista

Hejsan ja hupsista, viimeiseistä päivityksestä onkin jo aikaa jokunen tovi.

Tähän väliin ollaan käyty Prahassa, tehty asuntokauppaa, sanottu Kuokkalalle heipat ja minä aloitin työharjoittelun. Ollut siis oikein jännittävä kevät!  Elsa ja Ronja totuttelevat elämään uusilla huudseilla ja elohan on sujunut oikein hyvin. Parhainta on kun on OMA takapiha!

Harrastuspuolella on tapahtunut kaikenlaista. Muun muassa korkattiin Elsan kanssa meidän virallinen kisaura toukokuun alussa Laukaan kisoissa. Tuloksena erittäin hieno HYL. Hieno sen takia, että koko homma kaatui pelkästään siihen, ettei tehty yhtä estettä ja Elsalla ei lähtenyt kepit heti aluksi, mutta toisella yrityksellä ne menivät. Meno oli aivan loistavaa ja nyt uskaltaakin haaveilla seuraavista kisoista, joita onkin jo muutama katsottu kesälle. Kontaktiesteiden opettelu sujuu pikkuhiljaa ja eiköhän meidät jo syksyllä nähdä ihan oikeillakin radoilla.

Ronja on ralleillut vaihtelevasti, välillä treenit menee hyvin ja välillä on kuin Ronja ei olisi ikinä käynytkään treeneissä. Huoh. Syyttäisin tästä tosin todella vähäistä treeniä..Tavoitteena on kuitenkin, että kisoihin päästäisiin loppuvuodesta. Näyttelyissä Ronja on sen sijaan loistanut ollen kahdesti nuorten luokan toinen saaden SA:n. Kesälle on muutama näyttely suunniteltu.

Kamera on pysytellyt visusti laukussaan kiireiden takia, joten nyt on vain puhelimella otettuja räpsyjä jokunen. Laatu ei päätä huimaa.