Hups

“Ei oo iso homma tehdä uus leiska, ei oo” terveisin minä puoli vuotta sitten. Mites kävikään. Vapaa-ajalla ei enää innostus riittänyt koodin tuijotteluun kun sitä sai koulusssa tehdä melkein päivittäin ärsyyntymiseen saakka. Nyt kun kesäloma alkoi, ajattelin nohevoitua ja vääntää nämä loppuun. Tässä ne ny o!

Puoleen vuoteen on mahtunut tietenkin kaikenlaista. Ronja alkaa näyttämään jo aikuiselta ja murkkuikä kolkuttelee ovella (ei kuitenkaan niin pahana kuin Elsalla). Rohkeutta ja itsevarmuutta tyttö on saanut oikein mukavasti lisää. Elsa on edelleenkin Elsa – vauhtia on edelleen enemmän kuin tarpeeksi ja pusuttelu on kivaa.

Elsan kanssa ollaan käyty aksaamassa melkein viikottain, mitä nyt taukoa jouduttiin pitämään kennelyskän ja nenäpunkin takia. Näiden perhanoitten takia jouduttiin myös perumaan osallistumiset aksavalkkoihin. Edistystä aksarintamalla on hieman tullut ja kaksissa putkiralleissa ollaan pyörähdetty tämän vuoden aikana. Ensimmäiset eivät kirjaimellisesti menneet putkeen (kaksi tyhmää putkivirhettä eli 10 virhepistettä), mutta toisista ralleista me vedettiinkin jo nollarata! Kepit sekä keinu on nyt otettu työn alle. Katellaan josko loppukesästä tutustuttaisiin sitten puomiin…Suattaapi myös olla, että Elsa käväisee kesän/syksyn aikana rallymölleilemässä jos oma uskallus riittää.

Ronjan kanssa käytiin pentukurssi sekä ollaan osallistuttu näyttelytreeneihin joka toinen viikko. Kolme kertaa kenguruhan on jo ehtinyt käymään misseilemässä: Jyväskylän paviljongilla maaliskuussa ollen pienten narttupentujen ykkönen sekä saaden hienon KP:n. Huhtikuun lopussa pistäydyttiin Outokummussa tuloksena KP ja VSP-pentu.  Viime maanantaina Ronja kotiutui näyttelyreissulta kera ROP-pentu ruusukkeen.  Harjoittelu on selvästikin tuottanut tulosta :) Outokummun näyttelyssähän Ronjalla oli ilmeisen kivaa, sillä parhaan pennun valinnan aikana typykkä otti muutaman iloloikan. Mätsäreissä ollaan käyty muutaman kerran sijoituksina sileä punainen nauha ja pentujen PUN-2. Viikko sitten aloiteltiin rally-toko ja siihen sitten keskitytäänkin sitten ihan tavoitteellisesti.

Tässä pääpiirteittäin mitä puolen vuoden aikana on tapahtunut koirarintamalla.
Kuvat saavat taas kertoa lisää.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Velipoika Luka käväisi kylässä :) kuva: Antti

 

Kuva: Tiina P.

 

Kuva: Tiina P.

 

Kuva: Tiina P.

 

Kuva: Tiina P.

 

Ps. sivut saattavat olla vielä hieman rikki joiltain kohdin, mutta korjaillaan.